Mobiele klimwand

Met onze mobiele klimwand komen wij naar u toe. Met onze klimwand kunnen wij op de meeste buitenlocaties een klimactiviteit voor u verzorgen. De klimwand is 8 meter hoog en beschikt over 3 routes.

Lees meer: Mobiele klimwand

GPS Paaseieren zoeken

Helaas is de Paashaas zijn mandje met eieren verloren en vraagt hij jullie om te helpen het weer compleet te maken. 

Lees meer: GPS Paaseieren zoeken

Mountainbike Clinic

Op  iedere 1e zondag van de maand organiseert XL Adventure and Events een uitdagende  mountainbike clinic voor jong en oud!

Lees meer: Mountainbike Clinic

Opblaasactiviteiten

Hierbij zijn er vele mogelijkheden. Geef aan wat u wilt doen en we doen u graag een offerte toekomen. Hieronder enkele voorbeelden, vraag ons welke opblaasactiviteiten we nog meer kunnen bieden.

Lees meer: Opblaasactiviteiten

GPS tocht Kamp Amersfoort

Bij deze GPS-tocht loopt u van het station in Amersfoort naar Kamp Amersfoort. Tijdens deze tocht loopt u voor een groot gedeelte de route die gevangen van Kamp Amersfoort in Tweede Wereldoorlog ook hebben gelopen.  Bij de verschillende monumenten en herdenkingsplekken zullen wij u voorzien van de nodige informatie.

Lees meer: GPS tocht Kamp Amersfoort

Steppen met gids

Steppen met en gids door Amersfoort. Leer de stad beter kennen op een actieve manier! Geen oubollige opsomming van bezienswaardigheden maar een enthousiaste gids vertelt graag en op een attractieve wijze over de bezienswaardigheden van zijn stad Amersfoort.

Lees meer: Steppen met gids

Limousine dropping

We verzamelen voor een glaasje champagne bij een café of restaurant. Deze dag staat in het teken van luxe! De limousines komen voor rijden en jullie stappen in voor een heerlijke rit!

Lees meer: Limousine dropping

Dropping in Amerikaanse schoolbus

We drinken lekker een glaasje fris vooraf en stappen daarna in voor een gezellige tour in een echte Amerikaanse schoolbus! 

Lees meer: Dropping in Amerikaanse schoolbus

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor