Culinaire tocht

Wilt u genieten van Amersfoort als stad en tegelijkertijd culinair genieten? Dan kan dat! We hebben voor u een mooie route uitgestippeld in Amersfoort waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt voor een menugang.

In teams vertrekt u met gps het centrum van Amersfoort in. Elke speelronde eindigt met een heerlijk gerecht in een van de restaurants in Amersfoort. De teams lopen allemaal een andere route maar ontmoeten elkaar weer aan tafel na elke ronde. Tijdens de route wordt uw culinaire kennis getest en uw antwoord op de vraag is het volgend punt in de route. Maar weet u zeker dat dit antwoord klopt? Inzicht en samenwerking zorgen ervoor dat u tijdig aan tafel belandt! We hebben twee varianten een standaard en een luxe variant. Dit verschil zit hem in de samenstelling van de gerechtjes. Het spel is uit te breiden met een bezoek aan de bierbrouwerij of een geitenboerderij.

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief voor 10 personen op aanvraag
Extra personen op aanvraag
Locatie: Amersfoort
Geschikt voor combi binnen en buiten
Duur programma: afhankelijk van het aantal gangen
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Kleedt u feestelijk maar draag schoenen waar u goed op kunt lopen
Dit spel is ontwikkeld voor de stad Amersfoort. Andere locatie is helaas niet mogelijk

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor