Pelgrimscode

In de 15e eeuw heeft zich in de stad een mirakel voorgedaan. Het mirakel werd aan Maria toegeschreven en was voor veel kreupelen en zieken een reden om naar de stad te komen voor genezing.

Al deze bedevaartgangers hebben Amersfoort en Zwolle veel gebracht. Niet alleen bracht het de stad veel inkomsten, maar het heeft de stad ook veel aanzien gegeven. Veel plekken in de stad herinneren ons nog aan deze vrome periode. Er is echter een plek waar weinig mensen weet van hebben. En om deze plek te ontdekken, heeft u een code nodig: De Pelgrimscode!!!
U gaat in groepjes opdrachten doen die zich afspelen binnen de oude stadskern van Amersfoort of Zwolle, daar waar de pelgrims hun heil vonden. U wordt uitgedaagd om vindingrijkheid en samenwerking te combineren met slimheid door het vervullen van originele opdrachten. Welk groepje weet de code te ontcijferen en de bewuste plek te vinden? En wat ligt daar dan verstopt?

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief Amersfoort voor 10 personen € 295,-
Extra personen Amersfoort € 29,50 per persoon 
Starttarief Zwolle voor 10 personen € 350,-
Extra personen Zwolle € 35,- per persoon
Andere prijzen op aanvraag
Locatie: Amersfoort of Zwolle, andere historische steden op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: 2,5 uur
 

Spelregels

Prijs is inclusief begeleiding en spel en exclusief eventuele catering kosten
Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen
Op verzoek kan De Pelgrimscode ook gespeeld worden in andere historische steden

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

    

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor