De buit

Probeer die maar eens in handen te krijgen! Waar is De Buit? Bent u daar op tijd? Weet u de code en mag uw team het als eerste proberen? Of is een ander team u straks voor?

Op een afgesproken plek ontmoeten jullie een duister figuur, Berthus B. De bende van Berthus B. is opgerold en hij zoekt nieuwe bendeleden. Hij zal jullie rekruteren voor een wel heel specifieke klus. Breng de opdrachten, variërend van GPS, bouwen, proeven, zoeken, foto’s maken en internet, tot een goed einde en u maakt de meeste kans! Met uw eigen mobiele telefoon houd je contact met deze brute man. Slagen jullie erin de buit te vinden en de code te kraken? 

We spelen ‘De Buit’ in verschillende steden. Per stad verschillen de mogelijkheden. Dit kunnen o.a. torens, bossen, parken, pondjes, bierproeven, musea, internetcafés en archieven etc. zijn. Hoe dan ook gaan we niet voorbij aan de pracht en kracht van een stad. Zo heeft elke buit zijn eigen tintje!

 

Prijs, Locatie en spelduur

Starttarief Amersfoort voor 10 personen € 295,-
Extra personen Amersfoort € 29,50,- per persoon 
Prijzen van andere steden op aanvraag
Locatie: Amersfoort, Breda, Delft, Deventer, Gorinchem, Den Bosch, Zwolle, Utrecht of Harderwijk, andere steden op aanvraag
Geschikt voor buiten
Duur programma: afhankelijk van de gekozen locatie
 

Spelregels

Deelname mag met minder dan 10 personen maar basistarief blijft gelden
Trek comfortabele kleding en wandel schoenen aan, geen slippers of open schoenen
Prijs is inclusief spel en begeleiding en exclusief eventuele catering kosten

 

Offerte

Heeft u een datum in gedachten informeer dan vrijblijvend naar de beschikbare tijden! Vraag uw offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 033-4690667
Andere locaties zijn op aanvraag. Wij bieden u de mogelijkheid om bij boeking meteen een annuleringsverzekering af te sluiten. Voor meer informatie klik hier!

 

     

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor