Kettingreactie

Houd de beweging gaande tot het einde van het parcours!

Lees meer: Kettingreactie

Constructie Challenge

In dit programma gaan we sleutelen met het team! In kleine groepen gaan we aan de slag met hout, bouten en schroeven en maken we de mooiste creaties.

Lees meer: Constructie Challenge

Geblinddoekt boogschieten

Boogschieten met handicap. Dat is echt teamwork! Een van de teamleden wordt geblinddoekt. Op aanwijzingen van de overige teamleden gaat hij /zij nu boogschieten. Zal het doel geraakt worden??

Lees meer: Geblinddoekt boogschieten

Building a bridge

U staat aan de rand van een groot ravijn. Uw doel ligt aan de andere kant... Met behulp van balken en touwen gaat u deze hindernis trotseren en bouwt een mooie, functionele  of wellicht architectonisch verantwoorde brug.

Lees meer: Building a bridge

GPS Xperience

Denkt u alles al te hebben gedaan? Dan is dit de nieuwe uitdaging voor u en uw team. Met GPS gaat u op pad en komt daarbij onderweg allerlei opdrachten, raadsels en obstakels tegen.

Lees meer: GPS Xperience

Katapult bouwen

Bouw een katapult van de materialen die voor u liggen. Van de beschikbare materialen als touw, balken en elastieken maakt elk team een goedwerkende katapult.

Lees meer: Katapult bouwen

Angry Birds

Katapult schieten nieuwe stijl! Wie kent ze niet? De Angry Birds. Deze vreemde vogels zijn in staat om allerlei bouwwerken te vernietigen.

Lees meer: Angry Birds

Teambuilding parcours

In de tuin van het Princess Hotel hebben we speciaal voor u een teambuildingsparcours aangelegd. Dit parcours kent een aantal uitdagende onderdelen die je als team moet zien te trotseren.

Lees meer: Teambuilding parcours

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor