Giraf arrangement

De giraf is een bijzonder dier. Hij torent met zijn lange nek ver boven alles uit. Hij kijkt over grenzen heen en steekt zijn nek uit om uitdagingen aan te gaan…

Lees meer: Giraf arrangement

Valleichallenge

Op en om het Valleikanaal bij Amersfoort bieden wij u diverse mogelijkheden voor een teambuilding programma. Enkele basisonderdelen zijn kanovaren en mountainbiken.

Lees meer: Valleichallenge

Ruigenhoekchallenge

In de omgeving van Fort Ruigenhoek bieden wij u een uitdagend teambuildingprogramma. Al steppend en lopend verplaatsen de teams zich door het gebied.

Lees meer: Ruigenhoekchallenge

Wie is de Ranger?

Wie ooit naar de Afrikaanse jungle wil gaan, zal zich goed moeten voorbereiden. In het programma ‘Wie is de Ranger’ komen we erachter hoe u kunt overleven in de Afrikaanse natuur.

Lees meer: Wie is de Ranger?

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is al jaren een hit op de TV. Wij bieden u de mogelijkheid om nu zelf deel te nemen aan een van onze Expeditie varianten.

Lees meer: Expeditie Robinson

Fort Boyard

Kom en beleef het gevoel van Fort Boyard! Het teambuildingsprogramma Fort Boyard dat geïnspireerd is op de gelijknamige tv serie Fort Boyard biedt aan de mensen met durf, lef en fanatisme een uitdagend programma!

Lees meer: Fort Boyard

XL Adventure & Events   Picoplan Bedrijfsuitjes   Katan Outdoor